Preporuke

Željku poslovno poznajem već niz godina i od prvog trenutka dojmila me se kao vrlo topla i pristupačna osoba. Dodatno sam se u to uvjerila kroz intenzivnu komunikaciju i suradnju tijekom provođenja bihevioralnih radionica na kojima sam sudjelovala s kolegama. U vrlo kratkom razdoblju uspjela je poboljšati dinamiku našeg tima i usmjeriti nas ka područjima razvoja. I u budućnosti planiramo nastaviti s našom uspješnom suradnjom!

Ana Brčina, Voditelj selekcije i razvoja kandidata/Candidate and service manager Adecco d.o.o.

Gospođa Željka Novak bila je voditeljica programa „Strateško planiranje i provođenje poslovnih ciljeva“, na kojem su sudjelovali Eccosovi djelatnici iz odjela istraživanja i razvoja. Odjel je ostvario definirani poslovni cilj i prije dogovorenog roka, što je rezultiralo sjajnom atmosferom u timu i entuzijazmom prema budućim projektima. Gospođa Željka vodila je i event „Blagdansko ozračje u poslovnom okruženju“, organiziran kao interaktivan program, na kojem sam i osobno sudjelovao. Program je oduševio sve sudionike. Voditeljica nas je uključila u aktivno sudjelovanje i povezivanje, kroz koje smo utvrdili faktore razvoja kvalitetnih poslovnih odnosa, kriterije koje vode uspješnoj timskoj suradnji, te smo napravili akcijski plan podizanja kvalitete suradničkih odnosa. Radionice u organizaciji tvrtke Balans energije d.o.o. izuzetno su zanimljive, dinamične, i primjenjive u svakodnevnom poslovnom životu te ćemo se na njih i u budućnosti rado odazivati.

Krešimir Paić, direktor tvrtke Eccos inženjering d.o.o.

Malo ljudi ima priliku profesionalno se usavršavati radeći na sebi i svojim vještinama s osobama poput Željke Novak. Tražeći odgovore na različite izazove u svojoj karijeri, imala sam tu priliku i iznimno cijenim to vrijedno iskustvo. Željku stoga ne smatram samo motivacijskim trenerom, već i prijateljicom. Posebno me se dojmila pozitivna energija koju pokazuje u pristupu i radu s klijentima, a što smatram odlikom odličnog motivacijskog trenera koji voli i vjeruje u ono što radi. Bilo da su nam potrebne riječi ohrabrenja ili podrška na vlastitom putu traženja odgovora na pitanja i probleme koji nas muče, Željka je osoba koju toplo preporučam imati na svojoj strani.

Mirjana Badurina Čanak, Marketing and Communications Manager at SAP d.o.o.

Kako biti sretniji i zadovoljniji na poslu? Kako riješiti problem stresa na radnom mjestu? Kako napokon početi voljeti svoj posao, a ne ga isključivo gledati kao na izvor toliko potrebnih prihoda? Željka Novak na Ordinacija.hr ponudila je odgovore na ova i brojna druga pitanja i postala neizostavan dio našeg portala. Zahvaljujući njenim tekstovima i kolumnama uvijek ćete krenuti od sebe i zapitati se dajete li doista sve ono najbolje od sebe? Vješta motivatorica, osoba koja uvijek pogađa u srž problema, donoseći optimalna, realna i lako provediva rješenja. Željka vodi brigu o različitim izvorima i uzrocima problema na poslu, koje zatim pažljivim usmjeravanjem pomaže detektirati i definirati. Kada znamo postaviti dijagnozu, tek tada možemo krenuti i u rješavanje problema. Posao čini veliki dio života svakog radnog čovjeka. Ono što radimo i način na koji se odnosimo prema svome poslu od iznimne je važnosti, jer direktno utječe na naše fizičko i psihičko zdravlje. Ovisno o tome kakav stav imamo prema svome poslu, kako se ponašamo prema svojim kolegama i koliko ulažemo u svoj profesionalan razvoj, jednako tako smo i (ne)zadovoljni svojim poslovnim okruženjem. Željka je motivacijski trener, stručnjak za razvoj ljudskih potencijala, koji prvenstveno svojim primjerom vodi i podržava profesionalan razvoj današnjeg poslovnog čovjeka.

Maja Posavec, Urednica portala Ordinacija.hr , Večernji list

Zahvale