O treneru

Motivacijski trener: Željka Novak

Željka Novak je  voditelj centra Balans energije d.o.o. – Business Consulting & Coaching u Zagrebu. Specijalist je za razvoj ljudskih potencijala, medijator, majstor neurolingvističkog programiranja (NLP) i sistemski trener.

Na temelju 25 godišnjeg iskustva rada u domaćim tvrtkama i stranim korporacijama, dizajnira i provodi treninge i radionice za specifične organizacijske potrebe.

Usmjerena je na promicanje timske kulture u organizacijama, poticanje razvoja osobnog potencijala i etičnog stila rukovođenja – leadershipa.

U individualnom i timskom radu koristi trenerski pristup – coaching – efikasan model poučavanja, koji znatno ubrzava proces učenja, a rezultati uspješnosti njezinih treninga su mjerljivi.

Dizajnirala je i provela brojne treninge i radionice bazirane na metodama primjenjive psihologije za različite ciljne skupine: organizacijske i sportske timove, rukovoditelje, poduzetnike, voditelje ljudskih potencijala, inženjere, stručnjake u prodaji, proizvodnji i uslužnim djelatnostima.

Stručni suradnik je na projektima šireg drušvenog interesa, poslovnim i zdravstvenim portalima, te kontinuirano sudjeluje u kreiranju i provođenju programa osobnog i profesionalnog razvoja mladih.

Zbog dinamičnog i interaktivnog stila rada, te motivacijskog pristupa prema svakom polazniku, njezin program je ocijenjen kao efikasan, kreativan i inspirativan način timskog povezivanja.

O povezanosti motivacije, osobnog i profesionalnog razvoja piše u svojoj kolumni

Zdravlje na poslu na portalu Večernjeg lista (Ordinacija.hr).